aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Θα ήμασταν πρώτοι με διαφορά…»

Κέρκεζ: «Θα ήμασταν πρώτοι με διαφορά…»

Μετά το 2-2 της ΑΕΛ με τον Ερμή, ο Ντούσαν Κέρκεζ απάντησε σε ερώτηση για τις πολλές απώλειες μακριά από το Τσίρειο ως εξής: «Αν παίζαμε το ίδιο καλά εκτός έδρας θα ήμασταν πρώτοι με διαφορά…».

Η αρχική δήλωσή του για το ματς: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Ερμή, που δεν χάνει εύκολα. Έχει πολλές ισοπαλίες και όταν έχανε ήταν δύσκολα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Έλεγα πριν από το παιχνίδι ότι αν δεν κάναμε λάθη θα κερδίζαμε. Κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν κοντά να χάσουμε στο τέλος. Μετά το 2-2 δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και η ισοπαλία ήταν σωστή. Συγχαρητήρια στους παίκτες είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά στο τέλος ήρθε η ισοπαλία».

Ακολούθως, κλήθηκε να απαντήσει τι φταίει στα εκτός έδρας ματς και έρχονται απώλειες: «Αν παίζαμε το ίδιο καλά εκτός έδρας θα ήμασταν πρώτοι με διαφορά. Αν θυμάμαι δύο ημίχρονα δεν παίξαμε καλά, σε κάθε παιχνίδι χάνουμε ευκαιρίες».

Τέλος, σχολίασε κατόπιν ερώτησης ότι και η Ομόνοια έχασε βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ θα έχει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά: «Είμαστε εκεί, είναι δύσκολο πρωτάθλημα όμως και θα είναι δύσκολο έως το τέλος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Έχουμε παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ