aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Θα ήμασταν πρώτοι με 15 βαθμούς διαφορά αν...» (vid)

Κέρκεζ: «Θα ήμασταν πρώτοι με 15 βαθμούς διαφορά αν…» (vid)

Για την δίκαια επικράτηση της ΑΕΛ επί της Δόξας, παρά το ότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, μίλησε ο προπονητής Ντούσαν Κέρκεζ, στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Τόνισε παράλληλα, ότι στόχος των γαλαζοκιτρίνων είναι να κάνουν όσες περισσότερες νίκες μπορέσουν πριν την έναρξη των πλέι οφ, ενώ σχολίασε πως αν η ομάδα του τα πήγαινε το ίδιο καλά στα εκτός έδρας παιχνίδι, όπως στα εντός θα ήταν πρώτη με 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο…

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ:

Για την ανατροπή κόντρα στη Δόξα: «Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος όταν σκοράραμε, παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Σίγουρα η ομάδα ήταν νευριασμένη μέχρι να σκοράρουμε το πρώτο γκολ. Η ομάδα που παίξαμε ήταν καλή, ήταν δύσκολο μετά την ήττα από την ΕΝΠ. Στα πρώτα 30-35 λεπτά δεν ήμασταν όπως πρέπει. Είμαι ευχαριστημένος, αυτά που δουλεύουμε τα βλέπουμε στο γήπεδο. Βοηθά που φέραμε καλούς παίκτες».

Για την δυσκολία στα εκτός έδρας: «Αν κάναμε τα ίδια αποτελέσματα όπως στα εντός, θα ήμασταν 15 βαθμούς από όλους. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από το Τσίρειο, είμαστε καλοί. Και εκτός παίξαμε καλά, όμως στο τέλος χάσαμε ενώ έπρεπε να κερδίσουμε. Πρέπει να βλέπουμε περισσότερο τα αποτελέσματα».

Για τον στόχο της ΑΕΛ μέχρι τα πλέι οφ: «Παραπάνω βαθμούς. Να προσπαθούμε να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μπορούμε. Θα τα δώσουμε όλα».

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο Ερμής είναι λίγο διαφορετικός από την αρχή. Έχουν διαφορετικό στιλ. Σε πολλά παιχνίδια παίζουν καλά, δεν πρέπει να είναι στην θέση που είναι. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Νομίζω δεν πρέπει να κάνουμε ατομικά λάθη, να ακολουθούμε το πλάνο μας. Αν σκοράρεις πρώτος έχεις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη».

Για τον τρόπο προσέγγισης των επόμενων αγώνων: «Να προσέχουμε. Κάναμε ροτέισον, πάμε καλά. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και μπορούμε να παίζουμε τρία παιχνίδια κάθε εβδομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ