aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, η Κύπρος θα πάει σε Euro ή σε Μουντιάλ»

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, η Κύπρος θα πάει σε Euro ή σε Μουντιάλ»

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλαμε ήταν να παίξουν οι μικροί. Θέλαμε να νικήσουμε. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει την ψυχολογία. Καλή επιτυχία στον τελικό. Έχω καλές σχέσεις και με τον Τσέντομιρ και με τον Τιμούρ ο καλύτερος ας κερδίσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ομόνοια για το πρωτάθλημα. Μπράβο τους», δήλωσε μετά την ήττα 1-2 της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και πρόσθεσε:

«Μετά από 15 μέρες να ηρεμήσουμε θα καταλάβουν όλοι πόσο καλή σεζόν κάναμε. Πολλοί σταμάτησαν να βλέπουν τηλεόραση από το 2014, ξέρετε γιατί. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Θέλουμε τίτλους».

Στη συνέχεια ο Βόσνιος προπονητής αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν: «Θα συνεχίσουμε το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ηγέτες να μας βοηθήσουν. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, από τον πρόεδρο (σ.σ.: Ανδρέα Σοφοκλέους) μέχρι όσους δουλεύουν στα γραφεία. Όταν δεν πάρεις τίτλο νιώθεις λίγο περίεργα. Με μικρό μπάτζετ, η ΑΕΛ πάλι θα πάει για πρωτάθλημα και κύπελλο».

Τέλος, ο Κέρκεζ μίλησε για τους νεαρούς που έριξε και σήμερα στο ματς: «Είναι εμπειρία για τους μικρούς. Να συνεχίσουν να πιστεύουν και εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Πρέπει να είναι έτοιμοι. Υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο, άλλαξαν πολλά τα τελευταία χρόνια, βοήθησαν και οι καλοί ξένοι. Θα έρθουν καλύτεροί και η Κύπρος είμαι σίγουρος ότι θα πάει σε Euro ή σε Μουντιάλ. Είναι στην 15η θέση η Κύπρος όμως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να βελτιωθούν τα γήπεδα. Είμαι περήφανος που είμαι σε ομάδα που είναι στο κυπριακό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να αφήνουν τους προπονητές να κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει να τους δώσουν ευκαιρία. Ο Μπεργκ δεν έκανε αλλαγές και είναι πρωταθλητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ