aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Νηπιαγωγείο. Πρώτη φορά το λέω, αλλά είναι δική τους ευθύνη»

Κέρκεζ: «Νηπιαγωγείο. Πρώτη φορά το λέω, αλλά είναι δική τους ευθύνη»

Ποιος είδε τον Ντούσαν Κέρκεζ και δεν τον φοβήθηκε! Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και την ήττα της ομάδας του με 3-2, ο Βόσνιος τεχνικός τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας πως έκαναν λάθη νηπιαγωγείου στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο β’ ημίχρονο.

Παράλληλα, σήκωσε… ασπίδα ασφαλείας στον Σάββα Πουρσαϊτίδη τονίζοντας πως δεν πρέπει να σκέπτονται στη Νέα Σαλαμίνα να τον διώξουν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Σάββα και στην ομάδα του για τη νίκη σήμερα. Το αίσθημα μου μετά το τέλος του αγώνα ήταν ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Νιώθω ότι τουλάχιστον θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Στα πρώτα δέκα λεπτά δεν είχαμε καλή προσαρμογή στο παιχνίδι και μετά πήραμε τον έλεγχο εκεί που ήταν καλύτερα τα πράματα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το παιχνίδι, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Αλλά όταν δέχεσαι τέτοιου είδους γκολ, ήταν δύο παίκτες εναντίων τεσσάρων. Για μένα, είναι νηπηαγωγείο. Εγώ δεν λέω ποτέ για τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά δεν πρέπει πάντα να βρίσκομαι δικαιολογίες. Στο τέλος της ημέρας παίζουν για τους ίδιους και την οικογένεια τους, όχι για την ΑΕΛ. Αυτή την φορά είναι δική τους ευθύνη, ανεξάρτητα αν είμαι εγώ εδώ ή όχι. Είμαι πολύ καιρό εδώ, αγαπώ τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά αυτή την φορά είναι δική τους ευθύνη. Είναι καλό που έχουμε αυτή την διακοπή. Ξανά συγχαρητήρια στον Σάββα! Ούτε που πρέπει να σκέπτονται για να φύγει ο Σάββας, μόνο στην Κύπρο γίνονται αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ