aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Νιώθω πως στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Κέρκεζ: «Νιώθω πως στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Το ρητό της ισοπαλίας στο ποδόσφαιρο που λέει πως «όταν δεν μπορείς να κερδίσει είναι καλύτερα να μην χάσεις χρησιμοποίησε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της Λεμεσού, μιλώντας στη Cytavision. Ακολούθως, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για δίκαιο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και είναι δύσκολο. Νιώθω πως στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά αν δεν μπορείς να κερδίσεις είναι καλό να μην χάνεις. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, έλειψε το γκολ και συνεχίζουμε. Είμαστε πίσω από την Ομόνοια, υπάρχουν αγώνες και βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Βόσνιος προπονητής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα σας. Ήταν δυνατό ντέρμπι, με πολύ πάθος, πολλή θέληση από τις δύο ομάδες. Θέλαμε να νικήσουμε, πιέζαμε μέχρι τελευταίο λεπτό για τη νίκη, είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, είχε και ο Απόλλων κάτι. Μπορώ να πω πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν είμαι ευχαριστημένος, θέλαμε να νικήσουμε, αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, σε τέσσερις μέρες παίζουμε με την Ομόνοια. Είναι δυνατό πρωτάθλημα, δυνατά πλέι οφ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ