aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Να μην ξαναγίνει. Όχι πανικό!»

Κέρκεζ: «Να μην ξαναγίνει. Όχι πανικό!»

Ενθουσιασμό και όχι πανικό είναι το συστατικό της επιτυχίας σύμφωνα με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός μιλώντας μετά τη νίκη με 1-0 επί της Πάφος FC παραδέχθηκε ότι η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή και σημείωσε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοια εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί η Πάφος είναι καλή ομάδα και με τον Στηβ είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμα καλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, σκοράραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Μετά έμεινε με 10 παίκτες η Πάφος και ήταν πιο εύκολο. Σίγουρα δεν πρέπει να παίξουμε ξανά όπως στο πρώτο ημίχρονο σήμερα. Σημαντικό είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να βλέπουμε μπροστά. Το σημαντικό είναι να έχουμε ενθουσιασμό και όχι πανικό. Όλοι λένε ότι το επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όχι το σημερινό δεν ήταν πιο σημαντικό από το επόμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ