aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Να φέρω πίσω τον παίκτη που θα αλλάξει το παρόν της ΑΕΛ»

Κέρκεζ: «Να φέρω πίσω τον παίκτη που θα αλλάξει το παρόν της ΑΕΛ»

Mε σλόγκαν: «Όλοι μαζί στην Ανατολική» η ΑΕΛ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2018-19.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Ντούσαν Κέρκεζ τόνισε ότι ουδέποτε θα βρει δικαιολογίες για το μπάτζετ της ομάδας, ενώ στόχος του είναι να φέρει πίσω τον… παίκτη που θ’ αλλάξει το παρόν της ομάδας και αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο της ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ντούσαν Κέρκεζ

«Πάρα πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε μια καινούργια συνέντευξη Τύπου στην οποία θα απαντήσω σε όλα όσα αφορούν τα μετεγγραφικά. Ο λόγος που είμαστε εδώ είναι για τα εισιτήρια διαρκείας. Στα 10 χρόνια που είμαι εδώ, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι παρά τα προβλήματα ο κόσμος είναι δίπλα μας. Όποιος κι αν είναι στην θέση μου και όποια μετεγγραφή γίνει, όλοι ξέρουμε ποια είναι η μεγάλη δύναμη της ΑΕΛ. Θα προσπαθήσαμε να κάνουμε τους φίλους της ΑΕΛ περήφανους.

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πω ποτέ δικαιολογίες για το μπάτζετ της ομάδας. Δουλεύω πολύ σκληρά με τους συνεργάτες μου και τον πρόεδρο για να έρθουν πολύ καλοί παίκτες. Άλεξ ντα Σίλβα, Μαρκόσκι, Πεχλιβάνης, Μυτίδης και τον Πρόσεκ έχουν αποκτηθεί, και είμαστε σε διαδικασία απόκτησης κι άλλων ποδοσφαιριστών. Βασικός μου στόχος είναι να μπορέσω να φέρω έναν παίκτη που να κάνει την διαφορά και να αλλάξει το παρόν της ΑΕΛ. Απλά να φέρουμε πίσω τον κόσμο».

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Στα πλαίσια της παρουσίασης των νέων πακέτων Εισιτηρίων Διαρκείας και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς τον κόσμο μας να στηρίξει ενεργά την ομάδα μας στην νέα περίοδο όπως μόνο αυτός ξέρει, στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας, με την φωνή του και την παρουσία του όπου αγωνίζεται η ομάδα μας, μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος της ΑΕΛ είναι και φέτος, αφενός, να πρωταγωνιστήσει και αφετέρου να αποκτήσει ένα εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις προσφέροντας παράλληλα θέαμα και πάθος, ικανοποιώντας τους χιλιάδες των φιλάθλων μας.

Αυτό μπορεί να γίνει κατορθωτό μόνο με την ενεργή συμμετοχή και συνδρομή όλων μας. ”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ