aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Μάλλον θα μείνει εκτός για 3 μήνες…»

Κέρκεζ: «Μάλλον θα μείνει εκτός για 3 μήνες…»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος ενημέρωσε επίσης πως ο Τόρες πιθανόν να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες.

Αναλυτικά: «Καλωσορίζω τον προπονητή του Ερμή και του εύχομαι καλή επιτυχία. Ευχαριστούμε τον προπονητή για την ευχή του για καλή ανάρρωση στον Τόρες. Μάλλον θα μείνει εκτός για 3 μήνες, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ευχαριστημένος, παρόλο που μας έλειπαν κάποιοι ποδοσφαιριστές και αυτό το είχα δηλώσει και πριν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου. Το έχω δηλώσει και παλιά, αυτό το ποδόσφαιρο με τις 12 ομάδες θεωρώ πως είναι το πιο καλό και το πιο ανταγωνιστικό. Ήμασταν καλύτεροι, κάναμε δύο λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ. Ξέραμε πως παίζει ο Ερμής, έπρεπε να ήμασταν σωστοί. Είναι σημαντικό να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε πιο δυνατοί, είμαι πολύ περήφανος γιατί δείχνουν δυνατοί οι ποδοσφαιριστές μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ