aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Kάναμε κάτι που δεν πίστευε κανένας...»

Κέρκεζ: «Kάναμε κάτι που δεν πίστευε κανένας…»

Κάτι που κανείς δεν περιμένε από την ΑΕΛ στο ξεκίνημα της σεζόν, εξέφρασε την άποψη πως έκαναν φέτος οι γαλαζοκίτρινοι, ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ήττα από την Ομόνοια. Τόνισε πως με μικρό μπάτζετ, οι περισσότεροι μιλούσαν για δεύτερο γρκουπ και διαβάθμιση, αλλά κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο χρειάζονται ακόμα δουλειά για το κάτι παραπάνω.

Όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ:

Αρχικά είπε: «Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλαμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα, αν και πάλι δεν θα ήταν στα πόδια μας. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και αν κερδίζαμε δεν θα έλεγες κανείς πως δεν θα έπρεπε. Σίγουρα με να χάνεις ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν νιώθεις καλά. Είμαι όμως περήφανος για τους παίκτες μου. Έκαναν μια φανταστική χρονιά που δεν μπορεί να διαλύσει σε μια εβδομάδα. Από αρχή είχαμε στόχο την Ευρώπη και έχει ένα μήνα που είμαστε. Στη συνέχεια είδαμε ότι μπορούμε για πρωτάθλημα και κύπελλο, το θέλαμε, τελικά δεν μπορέσαμε. Εμείς έχουμε ένα πλάνο, η ομάδα να είναι κάθε χρόνο Ευρώπη, που είναι. Με μικρό μπάτζετ και σωστό πλάνο, θα συνεχίσουμε και του χρόνου να είμαστε εδώ που είμαστε. Είμαι πολύ περήφανος για όσους δουλεύουν στην ΑΕΛ. Με αυτούς τους παίκτες το καλοκαίρι όλοι μας έλεγαν πως θα είμαστε στο δεύτερο γκρουπ και θα παίζουμε για τη διαβάθμιση. Στο τέλος κάναμε κάτι που δεν πίστευε κανένας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά για το κάτι παραπάνω θέλουμε ακόμα δουλειά. Είμαι τόσα χρόνια στην ΑΕΛ και μετά από τόσα χρόνια έβλεπα τους ΑΕΛίστες να είναι περήφανοι. Και μετά όταν χάσαμε μας πίστευαν και μας στήριξαν. Θέλω να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ και συνεχίζουμε μαζί και του χρόνου, πρώτα στην Ευρώπη, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΛ».

Για το αν η φετινή σεζόν ήταν ένα μάθημα: «Σίγουρα είναι ένα μάθημα, αλλά οι στόχοι όπως είπα είναι κάθε χρόνο η ΑΕΛ να κάνει πορεία για πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν είναι εύκολο. Του χρόνου και άλλες ομάδες θα είναι πιο δυνατές, του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολου. Οι στόχοι δεν αλλάζουν μετά από αυτή τη χρονιά για κάθε χρόνο. Δεν πρέπει να βλέπουμε το μπάτζετ. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο από άλλες ομάδες. Πάμε όμως με σωστό πλάνο και σωστή δουλειά, και ξέρουμε και εγώ και η διοίκηση ποιοι πρέπει να φύγουν και ποιοι να έρθουν. Ξέρουμε τι θα κάνουμε και θα είμαστε καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ