aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Φταίω εγώ. Ξέρω τι έπρεπε να κάνω, ας φταίξουν μόνο εμένα»

Κέρκεζ: «Φταίω εγώ. Ξέρω τι έπρεπε να κάνω, ας φταίξουν μόνο εμένα»

Την ευθύνη της κακής εμφάνισης με τον Ολυμπιακό και της ήττας με 4-2 για τα ημιτελικά του κυπέλλου ανέλαβε ο Ντούσαν Κέρκεζ.  Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε ότι δεν πρέπει να αρχίσει η απόδοση ευθυνών στους παίκτες, καθώς ο ίδιος δεν προετοίμασε καλά την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Από πού να ξεκινήσω… Πρώτα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτεροι. Το ξέραμε ότι θα παίζαμε με μία καλή ομάδα. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά έστω κι έτσι είχαμε ευκαιρίες. Δεν τελείωσε τίποτε. Πάντα στο κύπελλο υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Η ευθύνη είναι σίγουρα δική μου, τώρα ξέρω τι έπρεπε να κάνω. Έγιναν όσα λάθη όσα κάναμε σε ολόκληρη την χρονιά. Δεν πρέπει να τα διαλύσουμε όλα. Δεν θέλω να αρχίσει ο κόσμος να ρίχνει ευθύνες. Αν πρέπει να φταίξει κάποιος, βγαίνω μπροστά εγώ και αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν έκανα τη δουλειά μου καλά τις τελευταίες μέρες. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Έχουμε ντέρμπι τώρα και ξανά ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε πολλές μέρες να σκεφτόμαστε και να κλαίμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το δυνατό ντέρμπι της Λεμεσού».

Αν πιστεύει στην πρόκριση: «Αν δεν πιστεύω δεν θα ήμουν εδώ, θα έφευγα. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ