aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Δύσκολο βράδυ, δεν έχουμε άλλη επιλογή...»

Κέρκεζ: «Δύσκολο βράδυ, δεν έχουμε άλλη επιλογή…»

Δύσκολο χαρακτήρισε το βράδυ ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν και να παλέψουν για το πρωτάθλημα, αν και δεν είναι πλέον στα πόδια τους. Συμπλήρωσε παράλληλα πως από αυτά είναι που μαθαίνεις, αν θέλεις να μεγαλώσεις ως ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Σίγουρα πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας. Δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε για να πάμε στον τελικό. Πρέπει να δούμε τα τρία παιχνίδια που μένουν για να τελειώσουμε όπως πρέπει. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αυτό το βράδυ. Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο. Θα συνεχίσουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για την επόμενη μέρα: «Αν θες να μεγαλώσεις ως ομάδα από αυτά τα πράγματα μαθαίνεις. Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε. Σίγουρα δεν είναι στα πόδια μας, αλλά θα παλέψουμε και πρέπει να δούμε και τι θα κάνουμε του χρόνου για να είμαστε εδώ που ήμαστε φέτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ