aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Δίκαια βρισκόμαστε εκεί»

Κέρκεζ: «Δίκαια βρισκόμαστε εκεί»

Την πεποίθηση πως η ΑΕΛ δίκαια βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας εξέφρασε στις καθιερωμένες δηλώσεις του στα γραφείο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ο Ντούσαν Κέρκεζ.

«Δίκαια βρισκόμαστε εκεί. Όταν αρχίζαμε δεν νομίζω κανένας να περίμενε την πορεία μας. Πιστεύαμε για κάτι καλό και παιχνίδι με παιχνίδι το πιστεύαμε περισσότερο. Αυτό οφείλεται στην καλή ομαδική δουλειά εντός και εκτός γηπέδου», ανέφερε ο Βόσνιος τεχνικός και ακολούθως στάθηκε στην ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος. «Το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Είναι πιο δυνατό, αυτό κατάλαβα αυτά τα 13 χρόνια που ζω στην Κύπρο. Μπορείς να χάσεις βαθμούς από όλους, δεν είναι μεγάλες οι διαφορές», είπε.

Όσον αφορά το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα αλλά δεν σημαίνει ότι θα παίξουν χωρίς στόχο. Μαθηματικά μπορούν για την Ευρώπη και θα τα δώσουν όλα. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ