aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΚέρκεζ: «Δεν θέλω να χάνω ούτε σε φιλικό»

Κέρκεζ: «Δεν θέλω να χάνω ούτε σε φιλικό»

Ως άνθρωπο που δεν θέλει να χάνει ούτε σε φιλικό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την ήττα από την Ανόρθωση. Τόνισε ότι ήθελε να δώσει ευκαιρίες, αλλά ήθελε και μπορούσε να κερδίσει. Παράλληλα ανέφερε πως με όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, όλοι στην ομάδα θέλουν να πάνε διακοπές όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ:

«Εγώ σίγουρα είμαι άνθρωπος που δεν θέλει να χάνει ούτε σε φιλικό. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες, αλλά μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Όταν χάνεις όμως, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Με αυτά που έγιναν τον τελευταίο καιρό, θέλουμε να πάμε διακοπές όσο το δυνατό γρηγορότερα. Προχωρούμε το πλάνο μας για τη νέα σεζόν, αφού ξεκινούμε πολύ γρήγορα την προετοιμασία μας. Συνεχίζουμε με τον Ολυμπιακό και καλή τύχη στην Ανόρθωση για τον τελικό. Μπράβο στους μικρούς μας, θέλουν δουλειά, αλλά είμαστε εδώ να βοηθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ