aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, χαίρομαι για τους νεαρούς»

Κέρκεζ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, χαίρομαι για τους νεαρούς»

Χαρούμενος που είδε κάποιους νεαρούς να στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα με την παρουσία τους, αλλά στεναχωρημένος από την ήττα παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια (0-1), με τον Βόσνιο να θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη. Φυσικά δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος. Χάσαμε. Κανονικά θα πρέπει να πω πως είμαι ικανοποιημένος επειδή είδαμε νεαρούς να παίζουν σήμερα. Χάσαμε το παιχνίδι αλλά κερδίσαμε κάποιους νεαρούς που έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν μελλοντικά. Προετοιμαστήκαμε σωστά, αλλά ξέραμε ότι η Ομόνοια είναι ποιοτική ομάδα και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς στο γκολ, αλλά αυτό προήλθε λόγω εμπειρίας από κάποιους παίκτες. Περήφανος και χαρούμενους που επιτέλους παίξαμε σε ένα ματς με ωραία ατμόσφαιρα.

Όταν αρχίσαμε το φετινό πρωτάθλημα, είχα πει ότι θέλουμε μια δυνατή Ομόνοια που ο κόσμος της δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα, αλλά ξέρουμε τους λόγους που τα γήπεδα είναι άδεια. Θέλαμε να παίξουμε με τρεις στόπερ, αλλά δεν παίξαμε επειδή δεν είχαμε καν τρεις. Έπρεπε να είμαστε ασφαλείς διότι η Ομόνοια έχει πολύ καλή επίθεση.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας όμως λόγω έλλειψης εμπειρίας είχαμε πρόβλημα πίσω. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Η αίσθηση μου είναι πως αξίζαμε την ισοπαλία. Συγχαρητήρια για τη νίκη της Ομόνοιας και τον κόσμο της για την ωραία ατμόσφαιρα, ευχαριστώ και τους δικούς μας οπαδούς, όσους ήλθαν».

Για την σύγκριση με την περσινή ΑΕΛ: «Έχουμε τα πάνω και τα κάτω, όπως πέρσι. Θέλαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούν οι παίκτες που άργησαν να έρθουν το καλοκαίρι. Δεν κλαίω για τους τραυματισμούς, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι είναι στο ρόστερ το αξίζουν είτε μεγάλοι, είτε μικροί. Κάθε φορά παίζουμε με 3-4 Κύπριους και πάντα είναι στο πλάνο μας μέχρι το τέλος της σεζόν 1-2 νεαροί να είναι στο ρόστερ και να πάρουν βάρος στις πλάτες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ