aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: Χαμηλοί τόνοι, εκπληκτική οργάνωση 

Κέρκεζ: Χαμηλοί τόνοι, εκπληκτική οργάνωση 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χαμηλοί τόνοι, σοβαρότητα και υπευθυνότητα διέπουν την ΑΕΛ του Ντούσαν Κέρκεζ. Σε κάθε ευκαιρία ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού δείχνει τον δρόμο, στον οποίο έχει χαράξει την πορεία της ΑΕΛ.

Κάθε παιχνίδι που έχει δώσει ήταν και ένα μικρό δείγμα και οι τέσσερις αγώνες μαζί μια απόδειξη πως θα το πολεμήσουν όλοι μαζί για να πετύχουν τους στόχους τους. Ανήμερα των γενεθλίων των 88 χρόνων της ΑΕΛ, ο Κέρκεζ με τους συνεργάτες του βρέθηκαν προψές στο αθλητικό κέντρο, λίγο μετά τον αγώνα των Νέων με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στη δεξίωση που ακολούθησε.

Φάνηκε, μέσα από τη δουλειά των ανθρώπων της ΑΕΛ, πως μπήκαν γερές βάσεις. Με την οργάνωση που υπάρχει, με την υποδομή και τα έργα στο αθλητικό κέντρο, η ΑΕΛ μεγαλώνει και δείχνει πως δεν είναι τυχαίο πως πλησιάζει τα 90 χρόνια ζωής, με πολλές αχτίδες φωτός. Με τον Ντούσαν Κέρκεζ προπονητή και τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, η ΑΕΛ βγάζει υγεία και πολλή διάθεση για να προχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ