aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρκεζ: «Αν έπρεπε να χάσουμε για να το κάνουμε, δεν έχει πρόβλημα»

Κέρκεζ: «Αν έπρεπε να χάσουμε για να το κάνουμε, δεν έχει πρόβλημα»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ παραχώρησε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός σχολίασε την ήττα από την ΕΝΠ, σημείωσε πως αν έπρεπε η ομάδα του να χάσει για να κάνει ξανά νικηφόρο σερί τότε δεν έχει πρόβλημα, ενώ τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα με τη Δόξα.

«Όταν χάνεις σίγουρα σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά. Δεν κάναμε τόσο καλό ούτε τόσο κακό παιχνίδι, ήταν οι λεπτομέρειες. Κρατάω ότι οι παίκτες ακολουθούν το πλάνο. Δεν ήταν εύκολο με τον αντίπαλο να είναι στο μισό γήπεδο. Αν έπρεπε να χάσουμε για να αρχίσουμε ξανά ένα αήττητο σερί, δεν έχει πρόβλημα», ήταν η τοποθέτηση του Κέρκεζ και ακολούθως αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Δόξα: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Τώρα κάθε βαθμός μετρά, πρέπει να αποφεύγουμε τα ατομικά λάθη».

Ο προπονητής της ΑΕΛ σημείωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και το χαρακτήρισε ως το καλύτερο των τελευταίων χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ