aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚερδίζει τις εντυπώσεις, χάνει τους βαθμούς

Κερδίζει τις εντυπώσεις, χάνει τους βαθμούς

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Νέα Σαλαμίνα είχε πλάνο, έκανε μια γεμάτη εμφάνιση και βρέθηκε κοντά σε βαθμολογικό κέρδος σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά λύγισε στο τέλος και έχασε την ουσία και τους βαθμούς.

Ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη μπορούσε να κάνει κάλλιστα τη ζημιά στον Απόλλωνα, καθότι υπήρξαν αρκετές αντεπιθέσεις που οι ερυθρόλευκοι απείλησαν την εστία του Βάλε με αποκορύφωμα του χαμένο τετ α τετ του Κίγκσλεϊ στο 75’ το οποίο θα άλλαζε εντελώς την ροή του παιχνιδιού.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν μέχρι στιγμής ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, κερδίζοντας μόλις ένα βαθμό (απέναντι στην ΑΕΚ) αλλά αδικούνται από τη συνολική τους παρουσία, καθώς τα άλλα δύο παιχνίδια τα έχασαν στις λεπτομέρειες. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν από εκεί που έμειναν κατά την περσινή περίοδο και παρότι έχασαν ποδοσφαιριστές κλειδιά (Κούσουλος, Καρλάο) τους αντικατέστησαν (Μαργκάσα, Κίγκσλεϊ) δείχνουν έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι να πουλήσουν ακριβά το «τομάρι» τους.

Ωστόσο… σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αρκούν μόνο οι θετικές εντυπώσεις και οι καλές εμφανίσεις. Οι ερυθρόλευκοι για να μπορέσουν να μπουν «σφήνα» στην εξάδα και να κυνηγήσουν την έκπληξη, θα πρέπει να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να συνδυάζουν της καλές εμφανίσεις τους με βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ