aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚερδισμένες Μίλαν και Λάτσιο

Κερδισμένες Μίλαν και Λάτσιο

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Ρόμα στο Εμπολι, μένοντας στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, και μοιραία απομακρύνθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Ο Κώστας Μανωλάς παραμένει αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας των «τζιαλορόσι», το πρόβλημα των οποίων όμως σήμερα ήταν η επίθεση, καθώς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις (λιγοστές) ευκαιρίες που δημιούργησαν, κυρίως προς το τέλος της αναμέτρησης.

Η Μίλαν δυσκολεύτηκε πολύ στο «Σαν Σίρο» απέναντι στην Πεσκάρα, αλλά ένα απευθείας φάουλ του Μποναβεντούρα στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις του Ντοναρούμα της χάρισαν τη νίκη (1-0) και την ανέβασαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μπροστά από τη Νάπολι.

Τέταρτη αναρριχήθηκε η Λάτσιο, που επικράτησε δύσκολα στο «Ολίμπικο» 2-1 της Σασουόλο, ενώ η ουραγός Κροτόνε πανηγύρισε την πρώτη νίκη της το πρωτάθλημα με 2-0 επί της Κιέβο. Νωρίτερα, η Αταλάντα νίκησε εύκολα 3-0 τη Τζένοα και πλασαρίστηκε στην πρώτη εξάδα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 11ης αγωνιστικής στη Serie A:

Μπολόνια-Φιορεντίνα 0-1 (31΄πεν. Κάλινιτς)
Γιουβέντους-Νάπολι 2-1 (50΄ Μπονούτσι, 70΄ Ιγκουαΐν – 54΄ Καγεχόν)
Αταλάντα-Τζένοα 3-0 (36΄, 45΄+ Κούρτιτς, 84΄ Γκόμες)
Κροτόνε-Κιέβο 2-0 (45+3΄πεν. Τρότα, 90+2΄ Φαλτσινέλι)
Έμπολι-Ρόμα 0-0
Λάτσιο-Σασουόλο 2-1 (50΄ Λούλιτς, 55΄ Ιμόμπιλε – 57΄ Ντεφρέλ)
Μίλαν-Πεσκάρα 1-0 (49΄ Μποναβεντούρα)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ