aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρδισε Τραμετσάνι και Πουρσαϊτίδη ο Ιδιάκεθ

Κέρδισε Τραμετσάνι και Πουρσαϊτίδη ο Ιδιάκεθ

Προπονητής Μαρτίου αναδείχθηκε από τον Σύνδεσμο Προπονητών για δεύτερο συνεχόμενο μήνα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ από τον Σύνδεσμο Κυπρίων Προπονητών, κερδίζοντας το έπαθλο της Winmasters.

Αναλυτικά:

Ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ αναδείχθηκε για δεύτερο συνεχή μήνα Winmasters Προπονητής του Μήνα, αφού στην σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών πρώτευσε και για το μήνα Μάρτιο. Δεύτερος σε προτιμήσεις ήταν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και τρίτος ο Πάολο Τραμετσάνι.

Κατά το Μάρτιο η ΑΕΚ με τον Ιδιάκεθ στον πάγκο έδωσε πέντε αγώνες με απολογισμό δύο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η συνολικά βελτιωμένη εικόνα της ομάδας σε σχέση με το πρόσωπο που παρουσίαζε πριν την αναλάβει ο 47χρονος προπονητής, φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των συναδέλφων του.

Ψήφο στον Ιδιακέθ έδωσαν επτά από τους έντεκα συναδέλφους του προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta, όσοι ψήφισαν και τον Πουρσαϊτίδη, μόνο που ο Βάσκος είχε περισσότερες επιλογές ως πρώτος και ως δεύτερος στη ψηφοφορία ανάμεσα στους προπονητές.

Τον τίτλο του winmasters Προπονητή της Χρονιάς θα αποσπάσει ο προπονητής που θα κερδίσει το έπαθλο τους περισσότερους μήνες. Κέρκεζ και Ιδιάκεθ έχουν από δύο πρωτιές έως τώρα. Από μια φορά κέρδισαν ο έπαθλο οι Πουρσαϊτίδης, Τραμετσάνι και Σακκάς.

Απομένει η ψηφοφορία για τον Απρίλιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας winmasters Προπονητής της Χρονιάς θα αναδειχθεί αυτός που έχεις τι πιο πολλές ψήφους σε όλο το χρόνο, μεταξύ των ισοβαθμούντων.

Κάθε μήνα οι δώδεκα προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta ψηφίζουν τρεις συνάδελφους τους που θεωρούν ότι αξίζουν έπαινο. Ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον καλύτερο προπονητή για κάθε μήνα της ποδοσφαιρικής σεζόν, σε μια επιλογή που στηρίζεται στις ψήφους των ίδιων των προπονητών του Πρωταθλήματος Cyta. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ