aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρδισε την ΤΣΣΚΑ, έχασε Κούζμιτς και Ράντολφ!

Κέρδισε την ΤΣΣΚΑ, έχασε Κούζμιτς και Ράντολφ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της ΤΣΣΚΑ με 82-69 όμως έχασε με τραυματισμούς τον Κούζμιτς (γόνατο) και τον Ράντολφ (ώμος)! Αποθεώθηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Το σκηνικό γιορτής που στήθηκε στο WiZink Center για την επιστροφή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στη Μαδρίτη επισκίασαν οι σοβαροί τραυματισμοί του Όγκνιεν Κούζμιτς και του Άντονι Ράντολφ. Ο Σέρβος σέντερ χτύπησε στο γόνατο στα μέσα της δεύτερης περιόδου και αποχώρησε κλαίγοντας με καροτσάκι ενώ ο Ράντολφ τραυματίστηκε στον δεξί ώμο στην προσπάθειά του να μαρκάρει τον Κλάιμπερν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρεάλ έφτασε στην σπουδαία νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ κι έκανε το 2/2 στη regular season, υποχρεώνοντας τους Ρώσους στην πρώτη ήττα τους στο τουρνουά.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο WiZink Center (13-12, 5’41”) όμως η Ρεάλ έκανε επιμέρους σκορ 7-1 (20-13) κι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο υπέρ της 20-15 έχοντας 3/7 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και μόλις 1 λάθος σε αυτό το διάστημα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ που σούταρε με 16.7% πίσω από τα 6μ.75 (1/6 τρίπ.). Τα back2back τρίποντα των Κάρολ, Ραντλ ανέβασαν τη διαφορά στο +7 (26-19, 12’05”) ενώ άπαντες στο γήπεδο… πάγωσαν με τον σοβαρό τραυματισμό του Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος χτύπησε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε κλαίγοντας!

Ο Ντόντσιτς ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (38-28, 16’53”) με 2/2 βολές ενώ η «Βασίλισσα» ξέφυγε με +14 όταν ο Ράντολφ έκανε το 45-31! Τελικά η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 45-33 έχοντας 7/15 τρίποντα (46.7%) ενώ οι Ρώσοι μοίρασαν μόνο 2 ασίστ στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τους Κλάιμπερν, Χίγκινς, ο Νάντο Ντε Κολό μείωσε σε 56-53 με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος ενώ ο Λάσο είδε τον Άντονι Ράντολφ να χτυπάει στον δεξί ώμο… Ο Αμερικανός έπαιζε άμυνα στον Κλάιμπερν, μπλέχτηκαν τα χέρια τους όπως έκανε το μπάσιμο ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ και τραυματίστηκε! Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, ο Ντόντσιτς ανέβασε την απόδοσή του και οι Μαδριλένοι έφτασαν στη νίκη με 82-69.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τα 17 λάθη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ ο Πάμπλο Λάσο είδε τους 11 παίκτες του να σκοράρουν (σ.σ. δεν πρόλαβε μόνο ο Κούζμιτς που αγωνίστηκε 2:52 λόγω τραυματισμού). Από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι μοίρασαν μόλις 5 ασίστ σε όλο το ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ