aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚερμπρ: «Όταν είναι κόκκινο δεν σταματάνε, ο καθένας κάνει ότι θέλει»

Κερμπρ: «Όταν είναι κόκκινο δεν σταματάνε, ο καθένας κάνει ότι θέλει»

Σε ιστοσελίδα της Τσεχίας μίλησε ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μίλαν Κερμπρ, ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει ενθουσιασμένος για τις πρώτες του εμπειρίες, ενώ δεν… παρέλειψε να μας την… πει για τον τρόπο οδήγησης μας.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαι χαρούμενος που ο Απόλλωνας προσπάθησε παρά την πρώτη επαφή που δεν είχε αποτέλεσμα. Δεν ήξερα αν θα συνεχίσουν να με παρακολουθούν. Στα τέλη Δεκεμβρίου ήρθε μια νέα πρόταση και οι ομάδες συμφώνησαν. Έτσι πήγα στη Κύπρο για τις ιατρικές εξετάσεις. Τα Χριστούγεννα όμως τα πέρασα με την οικογένεια μου αλλά ήμουν λίγο νευρικός για τη νέα εμπειρία που με περίμενε στη Κύπρο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Από τις πρώτες προπονήσεις, μου έδειξαν πόσο καλή ομάδα είναι ο Απόλλωνας. Οι συμπαίκτες μου μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα, να παίξουν γρήγορα με τη μπάλα. Έχω παίξει μόνο σε έναν αγώνα αλλά το παιχνίδι. Παίζουμε πολύ επιθετικά, οι αμυντικοί έχουν αρκετό χώρο, εγώ παίρνω όλη τη γραμμή. Είμαι πολύ πάνω από το κέντρο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Όλοι είναι πρόθυμοι να μου προσφέρουν τη βοήθεια τους. Αν όλα πάνε καλά μπορούμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την οδήγηση στην Κύπρο: «Όταν είναι κόκκινο δεν σταματάνε αυτόματα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Το οδικό σύστημα είναι στα δεξιά, είμαι πολύ προσεκτικός και φυλάω την αριστερή πλευρά. Οδηγώ χωρίς ραδιόφωνο για να μην μου αποσπά τη προσοχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ