aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέιν: «Σίγουρα μπορώ να ξεπεράσω τον Ρούνεϊ»!

Κέιν: «Σίγουρα μπορώ να ξεπεράσω τον Ρούνεϊ»!

Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και δεν το κρύβει! Ο Χάρι Κέιν των 19 γκολ με την εθνική Αγγλίας θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα, σε βάθος χρόνου, να ξεπεράσει τα 53 γκολ του αρχισκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γουέιν Ρούνεϊ.

Αλαζόνα δεν μπορεί να τον πει κανείς, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ρούνεϊ πριν δύο ημέρες είχε εκφράσει ακριβώς την ίδια άποψη! Ότι, δηλαδή, ο επιθετικός της Τότεναμ διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να φτάσει μια μέρα στην κορυφή της λίστας των σκόρερ των «τριών λιονταριών»!

Πάντως, ο Κέιν δεν δείχνει να ασχολείται ακόμη με αυτό: «Σαφώς είναι πιθανόν να τον ξεπεράσω. Απέχει όμως πολύ ακόμα αυτό. Δεν μου αρέσει να βάζω τόσο μακρινούς στόχους, διότι στην πορεία πολλά μπορούν να συμβούν», ήταν το πρώτο σχόλιό του και συνέχισε:

«Θα δούμε με το πέρασμα των χρόνων πόσα γκολ θα έχω. Ελπίζω μόνο να παραμείνει υγιής και να με επιλέγει ο προπονητής μου. Η κορυφή των σκόρερ είναι ρεαλιστικός στόχος, αλλά όχι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ