aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέιν: «Πάλι σε μεταβατικό στάδιο η Τότεναμ, δεν λειτούργησε με Μουρίνιο» (vid)

Κέιν: «Πάλι σε μεταβατικό στάδιο η Τότεναμ, δεν λειτούργησε με Μουρίνιο» (vid)

Έπειτα από τις ατάκες για το μέλλον του και την δήλωση πως ουδέποτε είχε αναφέρει ότι θα έμενε για όλη την καριέρα του στα «σπιρούνια», ήρθε στη δημοσιότητα ολόκληρη η συνέντευξη του Χάρι Κέιν στο Overlap και τον Γκάρι Νέβιλ.

Ο Άγγλος στράικερ της Τότεναμ ανέφερε πως τη φετινή σεζόν «δεν κάναμε όσα θα έπρεπε στην ευκαιρία που είχαμε για να πετύχουμε και αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται ξανά σε μεταβατικό στάδιο για να είμαστε ειλικρινείς…».

Όσον αφορά στη σχέση που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο, τόνισε πως: «Είχαμε πολύ καλή σχέση, από την πρώτη στιγμή ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες, όμως δεν ήθελε να δουλεύουμε τόσο στο γυμναστήριο όσο το κάναμε με τον Μαουρίτσιο.

Ήθελε να είμαστε άντρες στο γήπεδο και στη συμπεριφορά και νομίζω αυτό είναι το κομμάτι που δεν μας βοήθησε με τον Ζοσέ. Δεν είχαμε ηγετικές φυσιογνωμίες και ο σύλλογος ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση όταν απολύθηκε ο Ποτσετίνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ