aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέιν: «Δύσκολο να απαντήσω στο αν θα φύγω από την Τότεναμ»

Κέιν: «Δύσκολο να απαντήσω στο αν θα φύγω από την Τότεναμ»

Ο Χάρι Κέιν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το 2024 αλλά μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα το τιμήσει ως το τέλος του.

Ο 27χρονος σταρ της ομάδας του Λονδίνου, δεν μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση «θα μείνεις στην Τότεναμ;», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μια δύσκολη ερώτηση την οποία θα μπορώ να απαντήσω τώρα.

Είναι σημαντικό να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στα ματς της εθνικής Αγγλίας αλλά και στο υπόλοιπο της σεζόν με την Τότεναμ και μετά στόχος μου είναι το Euro», είπε αρχικά και συνέχισε στο αν θα θελήσει να φύγει από το σύλλογο στον οποίο ανήκει από το 2009, έχοντας στόχο να κατακτήσει τρόπαια με κάποιον άλλον σύλλογο:

«Το να σκέφτομαι αυτές τις φήμες θα έκανε κακό στην απόδοσή μου. Πάντα μου αρέσει να επικεντρώνομαι σ’ έναν στόχο και σε μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω “δυνατά” τη σεζόν με την Τότεναμ, να κερδίσω σ’ αυτά τα ματς των προκριματικών με την Αγγλία και ελπίζω να έχω ένα υπέροχο Euro.

Προσπαθώ να μείνω έξω απ’ αυτήν τη φημολογία όσο είναι δυνατόν. Είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στο να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο ως το τέλος του καλοκαιριού και στη συνέχεια θα δούμε που θα είμαστε μετά απ’ αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ