aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚεφάλαιο αποχωρήσεις: Έπονται και εκπλήξεις στον Απόλλωνα

Κεφάλαιο αποχωρήσεις: Έπονται και εκπλήξεις στον Απόλλωνα

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση του Απόλλωνα σκέφτεται και τη νέα περίοδο. Οι μετεγγραφές που δεν έγιναν τον Ιανουάριο, θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής, είναι στο ψάξιμο ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα για τις υποχρεώσεις που θα έχει σε Κύπρο και Ευρώπη.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά με οκτώ μετεγγραφές. Στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν θα υπάρξουν και εκπλήξεις. Για κάποιους ολοκληρώνεται ο κύκλος τους στον Απόλλωνα, ενώ είναι και κάποιοι που έχουν συμβόλαιο αλλά θα αποχωρήσουν.

Είναι σίγουρο πως, στη νέα περίοδο θα επιστρέψουν οι Ιωάννης Πίττας και Ματίγια Σπόλιαριτς, ενώ θα επαναξιολογηθεί η περίπτωση του Λούκα Πολίτσι και του Ανδρέα Καρώ, που είναι δανεικοί στην Πάφο. Αν επιστρέψει ο τελευταίος και με δεδομένο ότι συνεχίζουν οι Ρομπέρζ και Γιούστε και θα είναι στην ομάδα, οι Ουεντραόγκο και Σελίμοβιτς, που ανήκουν στον κατάλογο Β, για το κέντρο της άμυνας θα υπάρχουν αυξημένες επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ