aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κάζο» στο φινάλε! (video)

«Κάζο» στο φινάλε! (video)

«Σφαλιάρα» για την Γιουνάιτεντ στο «St.Jakob Park». Η Βασιλεία δεν… μάσησε και στο φινάλε «ξέρανε» την ομάδα του Μουρίνιο επικρατώντας με σκορ 1-0.

Πολύ καλύτεροι ήταν οι κόκκινοι διάβολοι στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι παρότι το… πάλεψαν δεν μπόρεσαν να αγχώσουν σχεδόν καθόλου την άμυνα Ρομέρο και μπορούν να αισθάνονται τυχεροί από το γεγονός ότι μπήκαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν δεχτεί τέρμα, αφού η Γιουνάιτεντ είχε δύο δοκάρια με τους Φελαινί (42’) και Ρόχο (45’) στο φινάλε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο χαλάρωσε αρκετά και οι Ελβετοί κατάφεραν σταδιακά να ισορροπήσουν το ματς. Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Βασιλεία γινόταν ολοένα και πιο απειλητική και σημάδεψε και αυτή το δοκάρι με τον Λανγκ στο 67’. Τελικά, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να λυτρώσει την ομάδα του στο 89’ εκμεταλλευόμενος την υπέροχη μπαλιά του Πετρέτα στο δεύτερο δοκάρι.

Έτσι, η Βασιλεία ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την ΤΣΣΚΑ. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδιάφορη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», ενώ οι Ρώσοι την Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:
1.Γιουνάιτεντ 12
2.Βασιλεία 9
3.ΤΣΣΚΑ 9
4.Μπενφίκα 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ