aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάζο για Μίλαν από την Τζένοα!

Κάζο για Μίλαν από την Τζένοα!

Ένα βήμα μπρος και δέκα πίσω για τη Μίλαν!

Οι «ροσονέρι» που υποφέρουν από εσωστρέφεια, μετά την απόλυση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και τα σενάρια για την πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκνικ εν όψει καλοκαιριού, είδαν την Τζένοα να τους υποχρεώνει σε μεγάλο κάζο στο «Σαν Σίρο», αφού η ομάδα της Γένοβας επικράτησε 2-1.

Πάντεφ (7’) και Κασάτα (41’) έδωσαν στους φιλοξενούμενους προβάδισμα δύο τερμάτων ήδη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 77’ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που σκόραρε με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Χαράς… ευαγγέλια όμως και για την άλλη ομάδα της Γένοβας, αφού η Σαμπντόρια επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Βερόνα, υποχρεώνοντας μάλιστα τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα εντός 2020, αφού είχαν να ηττηθούν από τις 7 Δεκεμβρίου του 2019.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ με αυτογκόλ του Αουντέρο, αλλά ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα με γκολ στο 77’ και με πέναλτι στο 86’ χάρισε τη νίκη στη Σαμπντόρια, με την οποία βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική:

Κυριακή 8/3

Πάρμα-ΣΠΑΛ 0-1
(73′ πεν. Πετάνια)

Σαμπντόρια-Ελλάς Βερόνα 2-1
(77’, 86’ πεν. Κουαλιαρέλα – 32’ αυτ. Αουντέρο)

Μίλαν-Τζένοα 1-2
(77’ Ιμπραΐμοβιτς – 7’ Πάντεφ, 41’ Κασάτα)

Ουντινέζε-Φιορεντίνα 19:00
Γιουβέντους-Ίντερ 21:45

Δευτέρα 9/3

Σασουόλο-Μπρέσια 19:30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ