aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάζο για Φιορεντίνα με… ασίστ Σάκχοφ!

Κάζο για Φιορεντίνα με… ασίστ Σάκχοφ!

Θύμα έκπληξης έπεσε η Φιορεντίνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι», γνωρίζοντας την ήττα (1-0) από τη Λέτσε, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου και έτσι πήρε πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα!

Το μοναδικό της αναμέτρησης σημείωσε ο Λα Μαντία στο 49’ και με ασίστ από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Εβγκέν Σάκχοφ, ενώ σε όλο το ματς αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, για τους φιλοξενούμενους.

Καλύτερη ήταν στο πρώτο ημίχρονο η Φιορεντίνα, έχοντας την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 0-0 να μένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, το χειρότερο για τους «βιόλα» ήταν ο τραυματισμός του Ριμπερί στις καθυστερήσεις, με τον Μπόατενγκ να ξεκινά στη θέση του στο δεύτερο μέρος.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λέτσε, καθώς σε μία αντεπίθεση ο Σάκχοφ έβγαλε τη σέντρα και ο Λα Μαντία πήρε την κεφαλιά και την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 49’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τέσσερις απανωτές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο Γκάμπριελ κρατούσε ανέπαφη την εστία του. Το… μονότερμα από τους παίκτες του Μοντέλα συνεχίστηκε, αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το σημαντικό «τρίποντο».

Αναλυτικά, η 14η αγωνιστική:
Σάββατο 30/11
Μπρέσια-Αταλάντα 0-3
(26’, 61’ Πάσαλιτς, 90+2’ Ίλισιτς)

Τζένοα-Τορίνο 0-1
(77’ Γκλέισον)

Φιορεντίνα-Λέτσε 0-1
(49’ Λα Μαντία)

Κυριακή 1/12
Γιουβέντους-Σασουόλο (13:30)
Πάρμα-Μίλαν (16:00)
Λάτσιο-Ουντινέζε (16:00)
Ίντερ-Σπαλ (16:00)
Νάπολι-Μπολόνια (19:00)
Βερόνα-Ρόμα (21:45)

Δευτέρα 2/12
Κάλιαρι-Σαμπντόρια (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ