aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καζάνι» που βράζει οι Ανορθωσιάτες

«Καζάνι» που βράζει οι Ανορθωσιάτες

Καζάνι που βράζει είναι οι φίλοι της Ανόρθωσης μετά την ισοπαλία από την ΕΝΠ.

Οι κυανόλευκοι έδωσαν συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις, απώλεσαν ξανά πολύ σημαντικούς βαθμούς, ενώ στην μαύρη… λίστα βρίσκονται όλοι. Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της επίσημης ομάδας, οι οπαδοί της «Κυρίας» εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους, τους προβληματισμούς τους, τα νεύρα αλλά και την αγανάκτηση τους γι’ αυτό που βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από το Γιουρόπα Λιγκ, άπαντες πίστευαν πως στις εγχώριες διοργανώσεις η πορεία της Ανόρθωσης θα ήταν σαφώς καλύτερη και ανοδική. Ωστόσο τα μαύρα σύννεφα έκαναν νωρίς την εμφάνιση τους, και τα πυρά των φιλάθλων ρίχνονται κατά πάντων. Στα σχόλια που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της «Κυρίας» στο Facebook είναι πέρα για πέρα ενδεικτικά της ψυχολογικής κατάστασης των οπαδών.

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Παντελή στην προπόνηση της Ανόρθωσης

Μερικά από τις εκατοντάδες σχόλια που ξεχωρίσαμε: «Ντροπή σας, ούτε η ισοπαλία εν μας άξιζε», «Κύπριοι μέσα (βλ. ΠΑΟ), όσοι εν τραβούν, πάγκο», «από τις χειρότερες ομάδες που είδα ποτέ μου», «όσοι δεν μπορείτε σηκωστείτε να φύετε, σεβαστείτε», «να φύουν όλλοι οι ξένοι τον Γεννάρη και να παίζουν οι μιτσιοί χίλιες φορές. Έχουμε τόσα ταλέντα Κύπριους στην ομάδα που δεν αξιοποιούνται», και «όπως είπε και ο Κετσπάγια, με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να έρθω, ποιες είναι αυτές οι συνθήκες; Θα μας πείτε;».

Πυρά δέχεται και το Δ.Σ. των κυανόλευκων, με τον κόσμο να δείχνει πως δεν έχει άλλα αποθέματα υπομονής. Ο Γιούρχεν Στρέπελ καλείται να ανατρέψει όλο αυτό το σκηνικό, καθώς έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος που πιθανόν να στοιχίσει στο τέλος της σεζόν.

Υ.Γ: Εννοείται πως η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τις αντιδράσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ