aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην πιο δύσκολη φάση της τελευταίας τριετίας βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού για πρώτη φορά έχει να αντιμετωπίσει τόσο μεγάλη τρικυμία. Τρικυμία, η οποία έδειχνε τα σημάδια της αρκετές βδομάδες προηγουμένως, αλλά δεν πάρθηκαν τα κατάλληλα μέτρα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και μπόρα. Το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την ΑΕΖ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για αρκετούς φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι τα έχουν με τους παίκτες, τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ακόμη και με τον Τσάβι Ρόκα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και ο κόσμος βλέπει πράγματα τα οποία δεν του αρέσουν. Όπως για παράδειγμα ότι η ΑΕΚ δεν είχε «καθαρό» επιθετικό κόντρα στην ΑΕΖ ούτε στην ενδεκάδα, αλλά ούτε στον πάγκο και αναγκάστηκε ο Ιδιάκεθ να κάνει σέντερ φορ τον… Μοϊσόφ.

Ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού όσον αφορά στη σωστή στελέχωση σε όλες τις γραμμές «φωνάζει». Όταν η ΑΕΚ έμενε με τον Άλβες μοναδικό επιθετικό, ο Τσάβι Ρόκα δεν έδειχνε να ανησυχεί και τώρα είναι στο επίκεντρο με την απόφασή του να θέσει εκτός ομάδας τον Βραζιλιάνο. Στο τέλος της σεζόν θα κριθούν πιο ξεκάθαρα και αυστηρά όλες οι επιλογές του Τσάβι Ρόκα.

Όμως ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά ότι επί Τσάβι Ρόκα η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και έχει καταφέρει να κάνει σπουδαία πράγματα. Το να μηδενίζονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη είναι άδικο. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασκείται κριτική.

Η ΑΕΚ δεν είναι στα καλά της και πλέον δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για… κοιλιά της ομάδας. Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι βαθύτερο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η αποχώρηση του πρώτου γυμναστή ίσως να έκανε ζημιά στην ομάδα, καθώς μέχρι τότε τα πήγαινε εξαιρετικά. Άλλοι τα έχουν με τον Ιδιάκεθ θεωρώντας τον, ως τον μοναδικό υπαίτιο αυτής της κατρακύλας.

Σήμερα θα γίνουν διάφορες συναντήσεις από τη διοίκηση και τον Άντρο Καραπατάκη και θα διαφανεί αν θα προκύψουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Στόχος είναι να γίνουν σωστές κινήσεις που δεν θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στον σύλλογο.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο οπαδός που έριξε καπνογόνο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχει καταδικαστεί σε 15 μέρες φυλάκιση, ενώ του έχει στερηθεί κάθε είσοδος σε γήπεδα για έξι μήνες και όποτε παίζει η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της Κοφίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ