aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαζαμίας: «Μας έστειλε το καλύτερο μήνυμα»

Καζαμίας: «Μας έστειλε το καλύτερο μήνυμα»

«Μας έστειλε το καλύτερο μήνυμα ο Εθνικός για να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Αν μας κερδίσει, μας προσπερνάει και στη βαθμολογία», δήλωσε ο Γιώργος Καζαμίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας φανέρωσε, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, πώς αντιμετωπίζεται το μεθαυριανό ματς.

«Το να κερδίζεις την Ανόρθωση, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, είναι επιτυχία. Δημιούργησε αρκετές φάσεις ο Εθνικός και αυτό το γνωρίζει καλά ο κύριος Βεργέτης. Μπροστά στο δικό μας κοινό θέλουμε να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τη Δόξα, είπε ότι κανείς στις τάξεις των ερυθρόλευκων δεν θέλει να το θυμάται εν μέρει και εξήγησε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε φάσεις. Στο δημιουργικό κομμάτι ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες. Αυτό που κρατάμε, όμως, είναι το ότι η ομάδα μας δεν κινδύνεψε καθόλου, δεν δεχθήκαμε φάσεις και ότι τουλάχιστον, στην άσχημη μας μέρα δεν ηττηθήκαμε».

Πάντως, ο Καζαμίας δεν άφησε ασχολίαστη και τη φάση του  2ου λεπτού, όταν μετά από σουτ του Γιάννη Σκοπελίτη, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπεμπέτο εντός περιοχής: «Υπήρχαν και επιπρόσθετοι διαιτητές, αλλά είδαμε ένα χέρι απλωμένο στη περιοχή της Δόξας. Δεν είναι δικαιολογία για το αποτέλεσμα, απλά το αναφέρω».

Κληθείς να σχολιάσει τον παραγκωνισμό του Ντίμιταρ Μακρίεφ από τον Γιώργο Κολοκούδια, δήλωσε: «Ο Γιώργος περίμενε την ευκαιρία του, τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Ντίμιταρ Μακρίεφ. Περιμένει και αυτός ξανά την ευκαιρία του, ώστε να ανεβάσει απόδοση και να σκοράρει. Είναι υγιές αυτό, ο ένας βάζει πίεση στον άλλο για μια θέση στην ενδεκάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ