aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαβάνι: «Δέχομαι την τιμωρία, όχι το σκεπτικό»

Καβάνι: «Δέχομαι την τιμωρία, όχι το σκεπτικό»

Ο Έντινσον Καβάνι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100.000 λιρών και τρεις αγωνιστικές καθώς ένα σχόλιο που έκανε σε φίλο του στο Instagram ρατσιστικό.

Ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποίησε τη λέξη «negrito» (μτφ: «μαυρούλη») απευθυνόμενος σε έναν φίλο του μετά τη νίκη επί της Σαουθάμπτον στις 29 Νοεμβρίου, πριν την διαγράψει και ζητήσει συγγνώμη, σημειώνοντας ότι προοριζόταν ως έκφραση αγάπης.

Ο 33χρονος άσος με ανάρτησή του στο Instagram φαίνεται πως αποδέχεται την τιμωρία, απολογείται προς όσους τυχόν έθιξε, αλλά καθιστά σαφές πως δεν είχε καμία ρατσιστική διάθεση και γι’ αυτό δεν κατανοεί το σκεπτικό της ποινής.

«Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ σε αυτήν την άβολη στιγμή. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι αποδέχομαι την πειθαρχική κύρωση γνωρίζοντας ότι είμαι ξένος στα αγγλικά έθιμα, αλλά δεν συμμερίζομαι το σκεπτικό. Ζητώ συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον με μία έκφραση αγάπης προς έναν φίλο, τίποτα περισσότερο δεν υπήρχε στην πρόθεσή μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι επιδιώκω πάντα την χαρά και φιλία! Εκτιμώ τις αμέτρητες εκφράσεις υποστήριξης και στοργής. Η συνείδησή μου είναι ήσυχη γιατί ξέρω ότι πάντα εκφραζόμουν με αγάπη σύμφωνα με την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής μου. Σας στέλνω μια ειλικρινή αγκαλιά», ανέφερε σε μήνυμά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ