aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατσαράβα στο «Goal.com.cy»: «Θα έφευγα από την Ανόρθωση…»

Κατσαράβα στο «Goal.com.cy»: «Θα έφευγα από την Ανόρθωση…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην έξοδο, μιας και δεν ήταν στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια. Έμεινε, δούλεψε σκληρά και άρπαξε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά με αποτέλεσμα πλέον να είναι βασικότατος και πολύ σημαντικός για την Ανόρθωση.

Ο λόγος για τον Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy».

-Νίκα, κερδίσατε και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Πέτυχες δύο γκολ, μέτρησε και μία ασίστ…

«Αισθάνομαι πολύ καλά που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πήραμε απλά τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι. Βήμα-βήμα πηγαίνουμε μπροστά».

-Πριν από τρεις μήνες περίπου λεγόταν ότι ίσως έφευγες από την ομάδα. Τώρα είσαι βασικός και μάλιστα έχοντας πολύ καλή απόδοση. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι η δουλειά μου να βγαίνω στο γήπεδο και όποτε έχω την ευκαιρία οφείλω να αποδεικνύω ότι το αξίζω. Αυτό είναι. Απλά κάνω τη δουλειά μου».

-Τι άλλαξε στην Ανόρθωση φέτος σε σχέση με πέρσι;

«Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Γνωρίζεις την κατάσταση πέρσι. Πολλά προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου. Τώρα, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ποδόσφαιρο. Να απολαμβάνουμε το παιχνίδι και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τόσο καλά αποτελέσματα».

-Πιστεύεις πως η Ανόρθωση έχει την ποιότητα να κατακτήσει τον τίτλο; Είναι έτοιμη γι’ αυτό;

«Φυσικά. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Σε διαφορετική περίπτωση θα έφευγα».

-Ο στόχος σου είναι να παίξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Φυσικά. Πρώτα όμως πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα, μετά να γίνουμε πρωταθλητές και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο τελευταίος στόχος για μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε τώρα τον επόμενο αγώνα με την Πάφο και βήμα-βήμα να πλησιάζουμε σε αυτό που στοχεύουμε».

-Πόσα γκολ θέλεις να σκοράρεις αυτή τη χρονιά;

«Όσα περισσότερα γίνεται. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να σκοράρω, να δίνω ασίστ. Απολαμβάνω να το κάνω αυτό, έτσι ελπίζω να το κάνω συχνά».

-Θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με μάσκα;

«Αυτή τη χρονιά ναι, αλλά από την επόμενη νομίζω πως όχι».

-Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της Ανόρθωσης;

«Να τους ευχαριστήσω γιατί σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Γι’ αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο που έρχεται και μας υποστηρίζει. Χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο. Μαζί κάνουμε πολύ καλή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ