aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατρακυλά η Μπορντό, γούρικο ντεμπούτο για Πάρντο!

Κατρακυλά η Μπορντό, γούρικο ντεμπούτο για Πάρντο!

Δεν λέει να σηκώσει… κεφάλι η Μπορντό στη Ligue 1!  Οι Γιρονδίνοι δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» ούτε στην έδρα της Ανζέ, καθώς έμειναν στο 1-1 και έτσι αγνοούν τη νίκη από τον Νοέμβριο! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Τραορέ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Σανταμαρία στο 27’.

Από ‘κει και πέρα, θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Γκινγκάμπ. Η πέμπτη της βαθμολογίας ηττήθηκε –και μάλιστα με ανατροπή- με 3-1 από την ουραγό Λοριάν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σαλιμπούρ στο 40’, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού… κατέρρευσαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν τρία τέρματα!

Μία… λαμπάδα στον Ροσιγιόν θα πρέπει να ανάψουν στη Μονπελιέ, καθώς με δικό του τέρμα στο 87ο λεπτό τους έδωσε τον βαθμό (1-1) κόντρα στην Ντιζόν, η οποία είχε ανοίξει το σκορ στο 27’ με τον Ταβάρες, ενώ το γκολ του Ντιά ήταν αρκετό για τη Νανσί, ώστε να επικρατήσει 1-0 της Μπαστιά.

Τέλος, γουρλής… αποδείχθηκε ο Φελίπε Πάρντο για τη Ναντ, η οποία πήρε σημαντική νίκη με 1-0 στην έδρα της Τουλούζ. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Σάλα στο 20’, με τον Κολομβιανό μέσο που ανήκει στον Ολυμπιακό, να μπαίνει στο 81’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ