aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατηγορηματικός ο Λάζος για την εστία μόλυνσης: «Νέα τεστ για όλους. Αναμονή…»

Κατηγορηματικός ο Λάζος για την εστία μόλυνσης: «Νέα τεστ για όλους. Αναμονή…»

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα μετά τον εντοπισμό 11 θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) και τόνισε πως αναμένονται τα αποτελέσματα τόσο από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί στον ιό όσο και από αυτούς που βρέθηκαν αρνητικοί. Και οι 11 θετικοί δεν έχουν συμπτώματα, ενώ αναμένονται οδηγίες από το Υπ. Υγείας και την ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά: «Όλοι εδώ βρισκόμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προσπαθούμε με ψυχραιμία να χειριστούμε την κατάσταση. Υπάρχουν 11 θετικά κρούσματα και αυτό που προέχει είναι η παροχή ψυχολογική σε όλους. Όλοι είναι ασυπτωματικοί. Δεν έχει παρουσιάσει κανείς σύμπτωμα, όμως αναμένουμε και τα υπόλοιπα τεστ. Όλων όσων βγήκαν αρνητικά, πέρασαν ξανά χθες από τεστ και τα αναμένουμε. Το ίδιο ισχύει και για τους θετικούς. Η επαναξιολόγηση τους ήταν ξανά θετική. Σήμερα είναι νέα τεστ, το ξεκαθαρίζω. Ευχόμαστε να μην προκύψουν άλλα. Δεν γίνονται προπονήσεις από την Πέμπτη. Οι χώροι απολυμάνθηκαν και προχωράμε. Τα πρώτα τεστ έγιναν την Παρασκευή, και το Σάββατο μας είπαν ότι τα 15 πρέπει να γίνουν ξανά. Από αυτά, προέκυψαν 10 θετικά. Χθες στείλαμε μεμονωμένα όλα τα τεστ τα αρνητικά να ξαναπεράσουν από τεστ και αναμένουμε τα αποτελέσματα».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις στα πρωτόκολλα. Σε περίπτωση που έχεις 4 θετικούς το παιχνίδι αναβάλλεται. Εμείς έχουμε 11. Δεν γνωρίζουμε πως θα προχωρήσουμε. Έχουμε ενημερωθεί πως πρέπει να αναστείλουμε τις προπονήσεις, το οποίο και πράξαμε. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και έπειτα θα πάρουμε οδηγίες. Το Υπ. Υγείας είναι σε επαφή με την ΚΟΠ και περιμένουμε ενημέρωση ώστε να δούμε πως θα το χειριστούμε. Δεν προέχει το αγωνιστικό αλλά η υγεία. Η ΚΟΠ είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε».

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Είναι δεδομένο ότι ο αγώνας με τον Ερμή θα αναβληθεί. Να δούμε και τα αποτελέσματα, αλλά αφού δεν θα έχουμε παίκτες και δεν θα γίνονται προπονήσεις, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχουν πιθανότητες για περισσότερα κρούσματα».

Για την αλυσίδα μετάδοσης: «Δεν είναι δουλειά μας να το εντοπίσουμε αυτό. Δεν είναι από παίκτη που έφτασε στο νησί μας από εξωτερικό την προηγούμενη Δευτέρα. Δεν ήρθε σε επαφή με τους παίκτες. Ήταν θετικός ναι, ήρθε σε επαφή με δύο άτομα τα οποία ήταν αρνητικά μετά από δύο τεστ. Η εστία δεν είναι από τον παίκτη και αυτό μας ανησυχεί περισσότερο. Πρέπει να δούμε από που άρχισε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ