aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατηγορίες και «αιχμές» για την ΑΕΚ!

Κατηγορίες και «αιχμές» για την ΑΕΚ!

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πρέπει να πείραξε πολύ τον τεχνικό της Κορκ η ήττα από την ΑΕΚ. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις στις οποίες προέβη σε ΜΜΕ της Ιρλανδίας μετά το τέλος του αγώνα. Σύμφωνα με τον Τζον Κόλφιλντ, η αιτία της ήττας της ομάδας του ήταν οι «βουτιές» και το «θέατρο» των παικτών της ομάδας της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Υποθέτω ότι αυτό που ήταν απογοητευτικό στο παιχνίδι ήταν πως οι “βουτιές” είναι μέρος του αγώνα και πως όλα κυλούσαν ομαλά. Ο διαιτητής θα μπορούσε να το διαπιστώσει από νωρίς, αλλά δεν το έπραξε κι άφησε τους αντιπάλους να κάνουν βουτιές. Ήταν τόσο απογοητευτικό. Ο φυσιοθεραπευτής τους δεν μπήκε μία φορά στον αγωνιστικό χώρο, αν και νομίζω ότι έπεσαν 18 φορές. Ζήτησα αργότερα εξηγήσεις από τον παρατηρητή διαιτησίας και μου είπε Ήταν έξυπνοι. Έκαναν το παιχνίδι τους.

Αυτό, όμως, δεν είναι παιχνίδι. Είναι λάθος. Όταν βλέπεις έναν παίκτη με ύψος 1.92μ. να κυλιέται στο έδαφος, χωρίς να βρίσκεται κανείς κοντά του, είναι απογοητευτικό. Στο τέλος της ημέρας, ωστόσο, οφείλουμε να προχωρήσουμε. Η Ευρώπη ήταν πολύ καλή για εμάς τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι μια σπουδαία εμπειρία μάθησης, αλλά όταν βρεθείς απέναντι από μία ομάδα που είναι καλύτερή σου, τότε θα πρέπει να μπορείς να την… χτυπήσεις στο πηγούνι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ