aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάτι έχει αλλάξει και φαίνεται!

Κάτι έχει αλλάξει και φαίνεται!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η κορυφή όπως φαίνεται, δεν ζαλίζει την Ανόρθωση, η οποία καταφέρνει να παίρνει τα παιχνίδια που πρέπει και να διατηρείται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι έδειξε χαρακτήρα στο Δασάκι και κατάφερε να πάρει άλλη μία πολύ σημαντική νίκη, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης είχε τη λύση για την Ανόρθωση στο 85ο λεπτό και με δικό του γκολ έδωσε το τρίποντο στην «Κυρία». Το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό μπορεί να φάνταζε εύκολο στα χαρτιά, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για την Ανόρθωση. Η αποτελεσματική αντίδραση, όμως, που έδειξε μετά το γκολ που δέχθηκε ήταν αυτό που «φωτογραφίζει» ότι κάτι έχει αλλάξει φέτος στην ομάδα.

Σε παρόμοια περίπτωση πέρυσι μπορεί και να έχανε το ματς. Φέτος όμως διαθέτει στο ρόστερ της πλειάδα ποδοσφαιριστών που δεν θέλουν με τίποτα να χάνουν. Δεν αποδέχονται την ήττα, έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που κάνει τη μεγάλη διαφορά. Κάπως έτσι ήρθε η νίκη, η οποία διατηρεί τους παίκτες του Ρόνι Λέβι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία τους. Στα θετικά καταγράφεται η πολύ καλή εμφάνιση του Παλάνκα και το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ανόρθωσης, η στήριξη του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο τρόπος που αντιμετωπίζει η ομάδα τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια των αγώνων της.

Αυτό που ενόχλησε τον Λέβι, είναι ο τρόπος που η άμυνα του δέχθηκε το γκολ από τον Κιπιάνι. Ο Ρώσος πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε. Ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσε να αποφύγει η άμυνα της «Κυρίας», ενώ δεν ήταν καλή ούτε η αντίδραση του Αρούς. Ο Ισραηλινός βέβαια έκανε καλές επεμβάσεις στο ματς, αλλά στη φάση του γκολ ήταν απροετοίμαστος.

Πλέον, η προσοχή των κυανόλευκων στρέφεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Τετάρτης, εκεί όπου υποδέχονται τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα… Πάφος FC. Στόχος, βεβαίως, είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο, μιας και ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια στη Λευκωσία. Δυο παιχνίδια αρκετά σημαντικά που αποτελούν και δυο δυνατά τεστ για τον Λέβι και τους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ