aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαθρέφτης για όλους το γήπεδο

Καθρέφτης για όλους το γήπεδο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και επίσημα πλέον ο Ρούμπεν Χουράδο αποτελεί την όγδοη μετεγγραφή της ΑΕΛ. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός έγινε μέλος της γαλαζοκίτρινης οικογένειας, στέλνοντας μάλιστα μήνυμα πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδας.

Της απόκτησης του Χουράδο προηγήθηκαν οι προσθήκες των Τεϊσέιρα, Μυτίδη, Πεχλιβάνη, Αντάμοβιτς, Μαρκόσκι, Ντα Σίλβα και Πρόσεκ. Τη λήξασα σεζόν ο Χουράδο ήταν στην Άρκα Γκντίνια Πολωνίας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 31 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ. Από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ήταν στην Ατλέτικο Μπαλεάρες (68 συμμετοχές, 24 γκολ), ενώ προηγουμένως είχε εξάμηνο πέρασμα από την Τάργκου Μούρες, καταγράφοντας μόλις 4 συμμετοχές ως αλλαγή.

Όλοι και όλα φυσικά θα κριθούν στο γήπεδο και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πού θα βγάλει η πορεία της ΑΕΛ στη νέα σεζόν. Δεν περνά όμως απαρατήρητη η δραστηριότητα του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους και του προπονητή Ντούσαν Κέρκεζ. Καταβάλλουν προσπάθειες για την καλύτερη στελέχωση της ομάδας, αλλά -όπως τόνισε και προχθές ο προπονητής των γαλαζοκίτρινων- θα έχει μεγάλη σημασία να επιστρέψει ο κόσμος και να πάρει θέση στην ανατολική. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσει η ομάδα τη δυναμική που τόσο πολύ της έλειψε πέρσι.

Δεν έγιναν και λίγες κινήσεις μέχρι τώρα για να πειστούν οι οπαδοί πως αξίζει τον κόπο να μην αφήσουν και φέτος μόνη την ομάδα. Έφτασαν τους 8 οι νέοι στην ομάδα, αριθμός που μάλλον θα ανέβει τις επόμενες μέρες. Σε αυτές τις μετεγγραφές, μπορεί να προστεθεί και ο Φράγκος, που επέστρεψε από δανεισμό στον Άρη, ενώ εσωτερική προσθήκη είναι και αυτή του Ζούνιορ, αν είναι απολύτως καλά. Ποιος όμως δεν πιστεύει και στους υπόλοιπους παίκτες; Η ΑΕΛ, αν έχει στο πλευρό της και τον κόσμο, θα μπει στη νέα σεζόν με ελπίδες διάκρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ