aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καθοριστικές για το πρωτάθλημα οι επόμενες 3-4 μέρες»

«Καθοριστικές για το πρωτάθλημα οι επόμενες 3-4 μέρες»

Τη θέση ότι θα πρέπει να παρθεί το συντομότερο μια συλλογική απόφαση για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να προχωρήσουν οι σύλλογοι για την επόμενη μέρα, εξέφρασε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (95,0).

Αναφερόμενος στις αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ για το μέλλον του ποδοσφαίρου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα πρόσθεσε: «Δεν είναι μια απόφαση η οποία θα ληφθεί από ένα σωματείο αλλά αφορά στην ολότητα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Σιγά-σιγά γίνονται πιο συγκεκριμένα τα σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν σε όλες τις χώρες».

Ακόμη, επισήμανε ότι η ΚΟΠ θα μεταφέρει τα σενάρια στους προέδρους των ομάδων και ακολούθως θα ληφθούν οι αποφάσεις. «Οι επόμενες 3-4 μέρες θα είναι πάρα πολύ καθοριστικές για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες έχουν περίπου την ίδια θέση. Κρατάνε μια πισινή και δεν μπορούν να βάλουν το χέρι τους στη φωτιά, περιμένουν τις εξελίξεις. Ό,τι κι αν αποφασιστεί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε», υπογράμμισε.

Συνεχίζοντας ο Κωνσταντίνου για τη θέση του Απόλλωνα και εάν παραμένει όπως το πρωτάθλημα κριθεί στο γήπεδο, είπε: «Βεβαίως και παραμένει. Για να είμαστε σωστοί και δίκαιοι, τα δεδομένα διαφοροποιούνται συνεχώς. Οπόταν, διαφορετική στάση μπορούσε να είχε ένα σωματείο πριν 15 μέρες και διαφορετική στάση 20 μέρες μετά, μετρώντας τις απώλειες και τις ζημιές. Τα σωματεία θα έχουν κοινή γραμμή αφού λίγο ή πολύ έχουν όλα τη ζημιά τους».

Όσο για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, επεσήμανε ότι «δεν έχουμε μπει σε καμία απολύτως συζήτηση από τη στιγμή που υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα μπροστά μας. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο πώς θα εξελιχθεί η σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ