aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαθήκον του το τρίποντο

Καθήκον του το τρίποντο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Απόλλωνα, η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο στο αποψινό παιχνίδι με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος». Όσες δυσκολίες και αν συναντήσει, για να μη χάσει έδαφος στο κυνήγι του τίτλου, θα πρέπει να τις προσπεράσει. Ο Ιανουάριος είναι εξουθενωτικός για την ομάδα της Λεμεσού με τα συνεχή παιχνίδια, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία άντλησαν δυνάμεις από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών και παρουσιάζονται πιο πεισμωμένοι.

Οι κυανόλευκοι θα μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, όσες δυσκολίες και αν συναντήσουν. Σε αντίθεση με τον τελευταίο αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια, θα είναι διαθέσιμοι οι Μαγκλίτσα και τον Ρομπέρζ. Θα είναι όμως εκτός πλάνου ο Χ. Κυριάκου (λόγω καρτών), ο άτυχος Μάρκοβιτς που τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη, όπως και οι επίσης τραυματίες Παπουλής, Φοπαλά και Γιούστε.

Με αυτά τα δεδομένα ο Απόλλωνας θα παραταχθεί με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια και τους Πέδρο και Κερμπρ στα άκρα τη άμυνας. Ο Ρομπέρζ με τον Ουαντραόγκο θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Σατσέτι, ο Μπρου και ο Μαγκλίτσα θα είναι στη μεσαία γραμμή. Πιθανό να δούμε και τον Περέιρα σαν τέταρτο μέσο, ενώ τις άλλες δύο θέσεις θα πάρουν οι Σελάγια και ένας από τους Καραγιόλ και Σαρδινέρο. Η επιστροφή του Σατσέτι συνέπεσε με την απώλεια του Γιούστε, με τον Αργεντινό να γεμίζει με την παρουσία του τη μεσαία γραμμή, καθώς είναι γνωστές οι δυνατότητές του και πόσα μπορεί να δώσει σε παιχνίδι, όπως το αποψινό.

Οι κυανόλευκοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με τη γνωστή τους συνταγή, έχοντας στόχο να «πατήσουν» από νωρίς τον αντίπαλό τους. Ακόμη και αν δεν έλθει νωρίς το γκολ, με υπομονή και αγωνιστική πειθαρχία μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν. Ο Μάγκλιτσα που επιστρέφει θα αποτελέσει το φονικό όπλο μαζί με τον Σελάγια, όμως θα χρειαστεί όλοι οι ποδοσφαιριστές να τρέξουν πολύ και να μην αφήσουν τον αντίπαλό τους να κάνει παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ