aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάθε παιχνίδι στην ώρα του

Κάθε παιχνίδι στην ώρα του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζουμε πως έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες, όμως κοιτάζουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια. Πιο πολύ μας ενδιαφέρουν οι εγχώριες διοργανώσεις, καθώς ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δεν σημαίνει πως αδιαφορούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως προέχει να μην έχουμε απώλειες στο πρωτάθλημα», ήταν η δήλωση του Φανούριου Κωνσταντίνου στο «Goal», όταν ρωτήθηκε για το επίπονο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του. Διευκρίνισε πως τα παιχνίδια για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχουν μια ξεχωριστή αίγλη και οι ποδοσφαιριστές θα τα αντιμετωπίσουν με μεγάλο ενδιαφέρον και κίνητρο, όμως γνωρίζουν πως οι μάχες στο πρωτάθλημα έχουν μεγαλύτερη πλέον σημασία.

Γι’ αυτό και το παιχνίδι με την Ανόρθωση το Σάββατο, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ξεχωρίζει. Η αντίπαλος είναι στην πρώτη θέση, εκεί όπου τον ερχόμενο Μάιο θέλουν να βρίσκονται στον Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα του, αλλά σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο. Την ευθύνη του κοουτσαρίσματος θα έχει ο Περικλής Παπαπαναγή.  Η τεχνική ηγεσία έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της και αναμένεται πως θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Πιο μακριά από το παιχνίδι του Σαββάτου δεν… τρέχουν. Ούτε την Αταλάντα σκέφτονται ούτε και τα κολλητά ματς που ακολουθούν με τον Άρη και τον ΑΠΟΕΛ. Κάθε παιχνίδι στην ώρα του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προβληματίζεται μόνο για τα πρόσωπα στη μεσαία γραμμή. Το πιθανότερο είναι πως ο Σατσέτι, ο Άλαν και ο Ντα Σίλβα θα πάρουν τις τρεις θέσεις. Υπάρχουν όμως και οι λύσεις των Άλεφ, Μαρτίνες. Επιλογές υπάρχουν για κάθε σχήμα και για κάθε τακτική. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κυπελλούχοι θα πάνε στη Λάρνακα με ένα και μοναδικό κίνητρο: να κερδίσουν και να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από την πρώτη θέση. Ο Απόλλων έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα, οπότε στόχος είναι να βρεθεί σε θέση βολής από την κορυφή και ακολούθως να κατακτήσει την πρώτη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ