aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάθε μία ώρα κάνει «κούκου»!

Κάθε μία ώρα κάνει «κούκου»!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εννοείται πως στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα, επιβάλλεται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να δουλέψουν αρμονικά στον αγωνιστικό χώρο. Να καταθέσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους ώστε να φτάσουν στην πέμπτη διαδοχική νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη δυναμική ενόψει της συνέχειας. Η ΑΕΚ πάει από το καλό στο καλύτερο και σίγουρα άλλη μια επιτυχία επί ενός αντιπάλου του εκτοπίσματος του Απόλλωνα θα διευρύνει τους ορίζοντες της ομάδας της Λάρνακας.

Σε ένα τέτοιας υφής 90λεπτο, ασφαλώς, εκτός από την καλή ανασταλτική συμπεριφορά, τη συγκέντρωση και το πάθος, απαιτείται οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να μετουσιωθούν σε γκολ, με το πιο «καυτό πιστόλι» των Λαρνακέων, που ακούει στο όνομα Φλοριάν Τολεμές, να προετοιμάζεται προκειμένου να «πληγώσει» (και) την ομάδα της Λεμεσού.

Ο Γάλλος επιθετικός προέρχεται από πέντε σερί αγώνες κατά τους οποίους βρήκε τον δρόμο που οδηγούσε προς το αντίπαλο πλεκτό και, βεβαίως, παρουσιάζεται «ζεστός» όσο ποτέ προηγουμένως για να διευρύνει το εν λόγω στατιστικό στοιχείο. Έχει αγωνισθεί, γενικώς, σε οκτώ ματς πρωταθλήματος, στέλνοντας την μπάλα να αναπαυτεί στο αντίπαλο πλεκτό σε έξι εξ αυτών. Χρίστηκε σκόρερ 10 φορές, αποτελώντας (μακράν έως τώρα) τον πρώτο σκόρερ του μαραθωνίου, γνωρίζοντας την αποθέωση. Έχει καταγράψει 602 λεπτά, κάτι που σημαίνει αυτομάτως πως κάθε 60 λεπτά πετυχαίνει 1 τέρμα, στατιστικό στοιχείο το οποίο δεικνύει αρκετά όσον αφορά στη… φόρα που έχει πάρει!

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται χωρίς να προκύψουν απρόοπτα. Οι Άντερ Μουρίγιο και Τζοάν Τομάς θα προλάβουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν αναμένεται πως θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα μετά από τόσες ημέρες αγωνιστικής απραξίας. Το χθεσινό πρόγραμμα εκγύμνασης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο ΑΕΚ ΑRENA (Κυριακή 05/11, 18:00) θα είναι επίσης πρωινές και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα. Πάντως, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ