aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάθε μέρα και καλύτερος…

Κάθε μέρα και καλύτερος…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα στην Αυστρία, με αντίπαλο τη Λασκ Λιντζ, ολοκληρώθηκε με νίκη των Αυστριακών με 2-1, σε ένα παιχνίδι, που δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε, καθώς οι ποδοσφαιριστές είχαν μόλις τέσσερις προπονήσεις στα πόδια τους. Το γκολ για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή πέτυχε ο Πολίτσι στο 60’, με τον Κύπριο τεχνικό να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Το δεύτερο φιλικό είναι προγραμματισμένο για σήμερα, με την Κροατική Ίντερ Ζάπρεσιτς. Είναι ξεκάθαρο πως κάθε μέρα που περνά η ομάδα, θα γίνεται και καλύτερη και θα πλησιάζει στα επίπεδα που τη θέλει η τεχνική ηγεσία. Αυτό που προέχει για τους κυανόλευκους είναι να είναι έτοιμοι στα δύο παιχνίδια που έχουν να δώσουν με τη Στούμπρας. Φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, που ο Απόλλωνας προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη, αφού για να προκριθεί θα πρέπει να αποκλείσει τέσσερις αντιπάλους.

Κάθε γύρος θα είναι και πιο δύσκολος, όμως με τις εμπειρίες που έχει, ελπίζουν πως θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει. Το προχθεσινό φιλικό με τη Λασκ Λιντζ, ήταν και το πρώτο για τον Κέβιν Μπρου. Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ποντάρει στη δύναμη, την εμπειρία και τις καλές μεταβιβάσεις που διαθέτει.

Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, όμως όσοι τον είδαν στην πρώτη του δράση, με τη φανέλα του Απόλλωνα έμειναν ευχαριστημένοι. Οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τους: Κίσσα, Πέδρο, Καρώ, Ρομπέρζ, Παπαμιχαήλ, Μπρου, Σπόλιαριτς, Μάρκοβιτς, Πίττα, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα. Στην επανάληψη συνέχισαν με τους: Κίσσα, Στυλιανού, Λ.Κυριάκου, Γιούστε, Βασιλείου, Σατσέτι, Παπουλής, Πολίτσι, Σαρδινέρο, Σελάγια και Χ. Κυριάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ