aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάθε αρχή και δύσκολη, αλλά…

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά…

«Καλημέρα» στο νέο πρωτάθλημα με ντέρμπι για τη Νέα Σαλαμίνα, που θα υποδεχθεί στο «Da Noi Αμμόχωστος» τη συμπολίτισσά της Ανόρθωση. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά στη Νέα Σαλαμίνα έχουν ως στόχο να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να κάνουν ποδαρικό με νίκη. Ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην Ανόρθωση που παρουσιάζεται αρκετά φιλόδοξη και με ηχηρές μετεγγραφές, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν τους δικούς τους στόχους και για να τους υλοποιήσουν θα πρέπει σε κάθε αγώνα να παλεύουν για το τρίποντο.

Ο Λιάσος Λουκά γνωρίζει πως, με ενδεχόμενη επιτυχία στο σημερινό ντέρμπι η ομάδα του θα αποκτήσει δυναμική, θα συσπειρώσει τον κόσμο της και θα έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί σε μια καλή πορεία. Ο ρεαλιστικός αγωνιστικός στόχος της Νέας Σαλαμίνας στη φετινή σεζόν είναι, να κάνει μια ανταγωνιστική πορεία και στους δυο εγχώριους θεσμούς μακριά από περιπέτειες και να βρίσκεται κοντά στην εξάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο ρόστερ έγιναν πολλές αλλαγές και ο Λουκά προσδοκεί πως, οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν θα ανταποκριθούν στις δικές του απαιτήσεις και θα τον δικαιώσουν για την επιλογή του. Τέλος, μαζική αναμένεται να είναι η παρουσία των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας, που «διψούν» κι αυτή να δουν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα την ομάδα τους. Η κεντρική εξέδρα λογικά θα είναι κατάμεστη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ