aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαθάρισε τη Σαμπντόρια και είναι άνετη η Μπολόνια (vid)

Καθάρισε τη Σαμπντόρια και είναι άνετη η Μπολόνια (vid)

Πολύ μακριά από την άμεση μάχη της παραμονής βρίσκεται πλέον η Μπολόνια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, καθώς με όπλο της για ακόμα μία φορά τον δημιουργικό οίστρο, επικράτησε 3-1 της Σαμπντόρια και πλέον είναι στο +11 από την τελευταία τριάδα.

Ο Μπάροου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 27’, με τον Κουαλιαρέλα να ισοφαρίζει 10 λεπτά αργότερα για τους Γενοβέζους, ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Στο 41’ ο Σβάνμπεργκ κατάφερε να ξαναδώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το 2-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Σαμπντόρια λογικά πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά τα αμυντικά της κενά τιμώρησε ο Σοριάνο στο 70’, όταν από κάθετη του Σβάνμπεργκ δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει τον Αουντέρο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σε ό,τι αφορά τη Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι, είναι μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά πλέον είναι μακριά και από την πρώτη οχτάδα.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ