aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καθάρισε» σε πέντε λεπτά τα πιτσιρίκια της Άστον Βίλα η Λίβερπουλ (vid)

«Καθάρισε» σε πέντε λεπτά τα πιτσιρίκια της Άστον Βίλα η Λίβερπουλ (vid)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Λίβερπουλ που καθάρισε άνετα με 4-1 τους «πιτσιρικάδες» της Άστον Βίλα. Δύο γκολ ο Μανέ και από ένα πέτυχαν Σαλάχ και Βαϊνάλντουμ.

Ο Μαρκ Ντιλέινι παρέταξε ομάδα ανάγκης στο αποψινό ματς Κυπέλλου με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ-21 λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που πλήττουν την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε από αυτούς, δεν είχαν γεννηθεί καν όταν ο Μίλνερ έκανε το ντεμπούτο του σε ματς Κυπέλλου Αγγλίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ το 2003 κόντρα στη Λιντς.

Η ομάδα του Κλοπ εκμεταλλεύτηκε την απειρία των παικτών της Άστον Βίλα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα πολύ νωρίς στο ματς. Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μανέ πάτησε περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους «κόκκινους».

Ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, κατάφεραν να ξεμυτίσουν και στην ευκαιρία που τους δόθηκε στο 41’ ο Μπάρι βγήκε στο ξέφωτο, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κέχελεν για το γκολ της ισοφάρισης.

Η ανωτερότητα της Λίβερπουλ ήταν δεδομένη και φάνηκε στην επανάληψη. Στο 60ο λεπτό Σαλάχ και Βαϊνάλντουμ συνδυάστηκαν ωραία στην περιοχή, με τον Ολλανδό να εκτελεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 62’ ο Μανέ χτύπησε ξανά και με κεφαλιά έγραψε εύκολα το 3-1. Οι «πιτσιρικάδες» του Ντιλέινι λύγισαν κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε με τους μισούς βασικούς, με τον Σαλάχ να βρίσκει ακόμα ένα τέρμα κάνοντας στο 65’ το 4-1.


Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας 1-0

Την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πήρε και η Γουλβς που καθάρισε με το ισχνό 1-0 την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, έβγαλε αρκετές τελικές αλλά αρκέστηκε στη σουτάρα του Τραορέ από το 35ο λεπτό που πέτυχε το γκολ της νίκης και της πρόκρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ