aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαθάρισε με πεντάρα η Μπρεστ

Καθάρισε με πεντάρα η Μπρεστ

Μπρεστ και Μαρσέιγ πανηγύρισαν μεγάλες νίκες κόντρα σε Στρασμπούργ (5-0) και Ανζέ (2-0) αντίστοιχα, για την 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Μπρεστ-Στρασμπούργ

Χάρη σε μια εκπληκτική εμφάνιση του Κριστιάν Μπατότσιο ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, η Μπρεστ μετέτρεψε την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Στρασμπούργ για την 16η αγωνιστική της Ligue 1, σε ένα όμορφο και άνετο βράδυ μπροστά στα μάτια των οπαδών της.

Πιο συγκεκριμένα η Σταντ Μπρεστουά 29, όπως είναι το πλήρες όνομά της, διέλυσε με 5-0 την «Λα Ρασίνγκ» και σκαρφάλωσε στη 12η θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στα «χαμηλά» (15η θέση), μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αλέκαντρε Μέντι (20’) και Φερίς Ν’Γκομά (90+4), πέτυχαν τα άλλα δυο γκολ του παιχνιδιού για την ομάδα του Ολιβιέρ Νταλόγλιο.

Ανζέ-Μαρσέιγ

Αποφασιστικό βήμα στο κυνήγι της πρώτης θέσης έκανε η Μαρσέιγ, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 της Ανζέ χάρη στα γκολ των Μοργκάν Σανσόν (17’) και Ντιμιτρί Παγέ (41’).

Οι Μασσαλοί στην ουσία δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με την αγωνιστική τους ανωτερότητα να είναι φανερή μέσα στο γήπεδο από το πρώτο κι όλας λεπτό.

Πλέον το σύνολο του Αντρές Βίλας Μπόας, μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται το τρόπαιο, κάτι που για να κάνει πραγματικότητα θα πρέπει να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ