aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καθάρισε» για… πλάκα την Έβερτον! (video)

«Καθάρισε» για… πλάκα την Έβερτον! (video)

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Η Σαουθάμπτον έκανε επίδειξη δύναμης στην Έβερτον, επικρατώντας μπροστά στο κοινό της με σκορ 4-1! Κορυφαίος του αγώνα, ο Τσάρλι Όστιν που σημείωσε δύο γκολ και… καθάρισε το τρίποντο για την ομάδα του. Οι «Άγιοι» είχαν το πάνω χέρι από την αρχή της αναμέτρησης. Είχαν δοκάρι με τον Όστιν στο 11′, ενώ στο 18′ πήραν το προβάδισμα με το γκολ του Τάντιτς.

Μια επιθετική… αναλαμπή της Έβερτον, η μοναδική στο σημερινό ματς, έφερε στα ίσα το παιχνίδι με το τέρμα του Σίγκουρντσον, αλλά ως εκεί! Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Όστιν, ο οποίος με δύο γκολ καρμπόν με κεφαλιά στο 52′ και στο 58′ χάραξε το δρόμο για την επιστροφή της Σαουθάμπτον στις νίκες. To τελειωτικό χτύπημα έδωσε στο 87′ ο Ντέιβις.

Με το τρίποντο αυτό οι «Άγιοι» ανέβηκαν στη 10η θέση, ενώ η Έβερτον παρέμεινε στη 16η με δύο βαθμούς απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Τα «ζαχαρωτά» θα αναμετρηθούν με τον Απόλλωνα στις  7 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ