aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαθάρισε από νωρίς η Νάπολι (vid)

Καθάρισε από νωρίς η Νάπολι (vid)

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στη Νάπολι με τέτοιο ξεκίνημα δεν μπορούσαν να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου. Οι «Παρτενοπέι» ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 20′ και τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν της Τορίνο με 3-1 και να πιάσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας τη Γιουβέντους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λουπέρτο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, οι αμυντικοί της Τορίνο δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Ινσίνιε που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 15′ ο Μέρτενς έπιασε μία πολύ ωραία κεφαλιά, όμως ο Σιρίγκου ήταν εκεί και σταμάτησε την προσπάθειά του. Πέντε λεπτά αργότερα, οι «Παρτενοπέι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Βέρντι συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Μέρτενς και με ένα ωραίο σουτ νίκησε τον Σιρίγκου για το 0-2. Στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, ο Ρινκόν προσπάθησε να μειώσει, αλλά η προσπάθειά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι παίκτες του Βάλτερ Ματσάρι μπήκαν ορεξάτοι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να μειώσουν στο 51′. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Λουπέρτο και ο Μπελότι σημείωσε το 1-2 από την άσπρη βούλα. Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ και κυνηγούσαν την ισοφάριση, οι Ναπολιτάνοι βρήκαν και τρίτο γκολ, κόντρα στη ροή του ματς. Στο 59′, μετά από αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Καγιεχόν, που την έστειλε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ινσίνιε σκόραρε ξανά, καθαρίζοντας το ματς για την ομάδα του. Έκτοτε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε κάποια αξιοσημείωτη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ