aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚατελάρης: «Επέλεξα τον Απόλλωνα γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Κατελάρης: «Επέλεξα τον Απόλλωνα γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Στο επίσημο κανάλι του Απόλλωνα μίλησε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των κυανόλευκων. Ο Φάνος Κατελάρης που υπέγραψε συμβόλαιο διετές διάρκειας ευχαρίστησε την ομάδα της Λεμεσού για την ευκαιρία που του δίνει.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Καταρχήν θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή, στον πρόεδρο του Απόλλωνα και στον προπονητή που πίστεψαν σε εμένα και με έφεραν στην ομάδα. Ξέρω ότι ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα, ξέρω τους στόχους και τις προσδοκίες του και θα προσπαθήσω να βοηθήσω».

Για το πέρασμα του από το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, απάντησε: «Ήταν ένα καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, κάναμε ένα καλό γύρο και θα με βοηθήσει στο μέλλον αυτή η εμπειρία».

Για τα χαρακτηριστικά του, είπε: «Θα με βοηθήσει ο χαρακτήρας μου, είμαι αθλητικός και θεωρώ πως το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τον αθλητισμό και θεωρώ πως έχω όλα τα στοιχεία για να βοηθήσω».

Για το αν υπήρξε πρόταση από άλλη ομάδα, αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν προτάσεις, όμως επέλεξα τον Απόλλωνα γιατί στην Κύπρο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τα τελευταία 5-6 χρόνια. Ήταν πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ